Vinywall® naadloos fotobehang als wandbekleding- snel behangen

Ook bij de montage levert Vinywall® veel gemak en voordelen op, aldus professionele verwerkers. Het doek is voorzien van een grijze achterzijde, waardoor wanden niet eerst egaal gemaakt hoeven te worden, wat veel voorbereidingstijd bespaart. Montage gebeurt vanaf de rol op wandhoogte. Deze techniek bespaart de helft van de montagetijd ten opzichte van traditionele behangproducten. Verwerkers pasten Vinywall® al naar volle tevredenheid toe bij onder meer de TU Delft, de operatiekamers van Ziekenhuisgroep Twente (locatie Hengelo), GGZ Delfland, Zorgcentrum Ede en ROC Mondriaan Delft. Eric Eijkens van Vinywall®: “Die ervaringen zijn zo positief, dat we nu actief de markt gaan betreden met dit mooie behangmerk. We verwachten dat Vinywall® veel meer locaties zal gaan sieren!”

 

wand decoratie bekleding uit 1 stuk

Het naadloze Vinywall® wordt in één stuk – tot wel 50 meter lengte en 5 meter hoogte – op de wand gelijmd. Het levert een strak doorlopend beeld op en voorkomt pasproblemen, een veelvoorkomend euvel bij traditionele behangstroken. Vinywall® wordt gemaakt van een stevig doek dat door en door gecoat is met een pvc-laag, beprint met uv-inkten op een zeer hoge DPI-resolutie, voor een superscherpe afdrukDe coating en het ontbreken van naden maakt het behang zeer hygiënisch, het kan probleemloos nat worden gereinigd en gedesïnfecteerd. Daarnaast voldoet Vinywall® aan strenge eisen ten aanzien van duurzaamheid, kras- en stootvastheid, uv-bestendigheid, lichtechtheid en brandwerendheid.

Dankzij de hoge kras- en stootvastheid en de hygiënische en brandwerende eigenschappen is Vinywall® bij uitstek geschikt voor ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en horecagelegenheden. Bovendien biedt Vinywall® de verwerker veel praktische voordelen.

[widget widget_name=”avia_portfoliobox” widget_class_name=”newsbox” title=”Projecten” count=”3″ excerpt=”show title only”]