Project omschrijving

In één van de verzamelruimtes van Zorgcentrum Enschede is door MetroXL een prachtige kleurrijke muurprint aangebracht: Vinywall, naadloos behang. Een beeld welke beweging, sfeer en kleur in deze ruimte brengt.

Het grote voordeel van het toepassen van Vinywall in een Zorgcentrum is dat het product goed afneembaar is en daardoor hygiënisch. Daarnaast is het naadloos en leverbaar in elk. gewenst formaat en met elke gewenste afbeelding. Er zijn geen hak- en preekwerkzaamheden nodig voor installatie, wel zo fijn in een omgeving waar oudere hulpbehoevende mensen wonen. De bewoners en het personeel zijn erg blij met deze wandvullende afbeelding. Het is een verrijking voor de ruimte.

Tegenwoordig levert MetroXL ook Vinywall ECO; het naadloze behang van de toekomst. Het product is namelijk volledig vrij van oplosmiddelen én daardoor ook vrij van nare geuren. Dit geldt voor zowel het materiaal waarop geprint wordt als de inkten die worden gebruikt. Dit maakt het product duurzaam en milieuvriendelijk.

Neem geheel vrijblijvend contact op met MetroXL voor meer informatie. Ervaar ook hoe een ontwerp uitgevoerd op groot formaat naadloos fotobehang effect heeft op de uitstraling van uw totale organisatie of bedrijf!